Президентът на Украйна Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист,

...
Президентът на Украйна Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист,
Коментари Харесай

Зеленски извънредно: Русия готви терористична атака в АЕЦ Запорожие

Президентът на Украйна Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога предизвести в изключително видеобръщение онлайн през днешния ден, 22 юни, че съгласно последните данни на разузнаването Русия приготвя терористична офанзива в атомната електроцентрала в Запорожие, една от най-големите в Европа, което може да докара до изпускане на радиация.

" Току-що получихме отчет от нашето разузнаване и Службата за сигурност на Украйна. Разузнаването е получило информация, че Русия обмисля сюжет за терористичен акт в Запорожката атомна централа - терористичен акт с изпускане на радиация. За страдание нееднократно ми се постановяваше да припомня, че радиацията не познава национални граници и накъде ще се насочи се дефинира единствено от посоката напразно. Ние споделяме цялата налична информация и доказателства с нашите сътрудници – всички по света. Европа, Америка, Китай, Бразилия, Индия, арабския свят, Африка - всички страни, безусловно всеки би трябвало да знае това. Международните организации също ", сподели Зеленски в обръщението си в формалния си канал в Telegram и в профила си във Фейсбук.

Той предизвести, че този път не би трябвало да стане като с язовира " Каховка ", който бе взривен от руснаците, предизвиквайки най-голямата екологична и филантропична злополука в Европа от десетилетия. " Сега светът е предизвестен, затова светът може и би трябвало да работи ", сподели Зеленски.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР